En oplevelsesrig uge for de 2110 campister er slut

Bibelcamping.jpg
06-08-2018

Formanden for Bibelcampingen Jonas Holdensen ser tilbage på en indholdsrig uge, hvor alle aldersgrupper har deltaget i spændende aktiviteter, undervisning og foredrag og ikke mindst har hygget sig i et stort fællesskab.
”Vi fornemmer i lederteamet, at alle har haft en god og indholdsrig uge, som har givet hver enkelt deltager et nyt perspektiv.  Det er sket gennem undervisning i de syv Menighedsbreve fra Johannes’ Åbenbaring, og jeg tror, at mange tager indholdet af temaet - Beregner ny rute - med sig hjem til deres fællesskab lokalt. Mange har benyttet vores Live Stream ugen igennem. Alle har fra deres opholdssted på pladsen således kunnet følge undervisningen og forkyndelsen via nettet.
Koncerten torsdag aften med Rune Herholdt & Gospel Brothers blev en rigtig god oplevelse for det unge publikum. Rigtig mange deltog, og koncerten blev en stor succes.
 Jeg synes, at vi i år har haft den bedste Bibelcamping nogensinde. Vejret har naturligvis også sat sit præg på stemningen.
Vi overvejer næste år som noget nyt at invitere til debatmøder om forskellige problematikker, hvor kendte personligheder vil komme og give et oplæg til et emne, som er aktuel i samfundsdebatten.
 Meget af arbejdet i Hjallerup Bibelcamping kører nu som rutine efter syv år, og vi har efterhånden overskud til nye projekter,” fortæller Jonas Holdensen.
For Mary–Anne Brixen og Knud Erik fra Horsens/Vejle-området var det første gang, de deltog. De var begejstret for den gode undervisning og tilrettelæggelse og ikke mindst det store udbud af aktiviteter.
”Vi har kun ros tilovers. Vi håber at komme tilbage næste år. Hjallerup er et usædvanlig godt sted at være. Det må også give byen en ekstra omsætning,” udtalte ægteparret
 Det samme sagde Tonie og Gert Pedersen fra Løkken. For dem havde det også været en god og indholdsrig uge. De havde deres fire drenge med. Dem havde de ikke set meget til.
 For de mange frivillige har ugen givet travlhed.
”Jeg har stået i Cafeen og solgt kaffe, drikkevarer, is og slik. Der har været meget travlt alle dagene fra morgen til aften. Nu trænger vi til lige at slappe af, inden arbejdet kalder på mandag,” Slutter Grethe Lyhne Sørensen fra Hjallerup Indre Mission.

 

Ultimate Web