120 piger mødtes på Spejdercentret Thorup Hede

spejder.jpg
01-10-2018

Seniorpigerne 14 + skød weekenden i gang fredag aften med udfordrende samarbejdsøvelser. Lørdag formiddag ankom de øvrige deltagere.
I løbet af weekenden har pigerne bagt kager i primitive ovne, været på tur til Sømosen med naturvejleder, lavet en primitiv svedehytte og bygget raketter og morseapparater.
Lørdag aften var der stort lejrbål med underholdning, som pigerne selv havde planlagt. Der var blandt andet præmieoverrækkelse for vinderen af den flotteste kage, konkurrencer, sketches og mange glade spejdersange. Heidi Mølgaard, der var nomineret til frivilligprisen, blev hyldet af alle spejderne og fik overrakt en gave fra pigerne.
”Når der bliver arrangeret sådan en lejr, er det blandt andet for at skabe et pigefællesskab på tværs af vores landsdel, og vi ser, det giver nye venskaber og styrker sammenholdet i det at være en del af De Grønne Pigespejdere.
Spejdercentret Thorup Hede er ejet af De grønne pigespejdere fra Region Skagerrak og KFUM-spejderne i Nordjylland. Det er et fantastisk sted at afholde lejre som denne,” fortæller Kit Hartmann fra DGP i Hjallerup.

 

Ultimate Web