• Konstituering i Hjallerup Samvirke14-01-2019Konstituering i Hjallerup SamvirkeHjallerup Samvirke har efter generalforsamlingen og repræsentantskabsmødet i slutningen af november konstitueret sig. Flere fortsætter med deres tidligere poster, men også nye arbejdsområder er kommet til. Bestyrelsen i Hjallerup Samvirke ser nu ud som følger:
 • 2019 blev skudt godt i gang i Hjallerup Musikforening14-01-20192019 blev skudt godt i gang i Hjallerup MusikforeningEt veloplagt publikum indtog den 10. januar 2019 Hjallerup Hallen, der var rammen for nytårskoncerten i Hjallerup Musikforening.
 • Fuldt hus til Nytårsturnering i Bridge i Hjallerup Idrætscenter07-01-2019Fuldt hus til Nytårsturnering i Bridge i Hjallerup IdrætscenterDen 6. januar blev der traditionen tro holdt Nytårsturnering i bridge i Hjallerup Idrætscenter for 44. gang. 552 spillere havde meldt deres ankomst.
 • Der arbejdes på at få etableret e-sport i Hjallerup Idrætscenter07-01-2019Der arbejdes på at få etableret e-sport i Hjallerup IdrætscenterDen 7. februar inviterer Hjallerup Idrætscenter unge og forældre til informationsmøde angående opstart af e-sport. En konsulent fra DGI vil sammen med et udvalg under HIF fortælle om deres planer.
 • Gudstjeneste på Dramhuspladsen i Hjallerup31-12-2018Gudstjeneste på Dramhuspladsen i HjallerupTraditionen tro blev gudstjenesten 4. søndag i Advent holdt på Dramhuspladsen foran byens store juletræ. FDF’s Brassband sørgede for musikken til fællessangene, og sognepræst Ivana Høgagard prædikede over dagens tekst om glæde.
 • Julehandlen i Hjallerup har været tilfredsstillende31-12-2018Julehandlen i Hjallerup har været tilfredsstillendeFormanden for Hjallerup Handels- og Erhvervsforening ser tilbage på en tilfredsstillende julehandel. Mange borgere er flinke til at handle lokalt. Desværre kan alle varer ikke købes i byen. Visioner for 2019 er at få mere gang i butikslivet i Centret og en forskønnelse af midtbyen.
 • Gederne i EKKO Parken er gået på en forlænget juleferie17-12-2018Gederne i EKKO Parken er gået på en forlænget juleferieI fredags den 14. december hentede Hans Jensen sine geder hjem til gården, hvor de skal holde juleferie og møde julebukken. Til foråret vender gederne tilbage til Parken med måske nogle gedekid.
 • Nyt lokalt Teknicar autoværksted, NK Autoteknik i Klokkerholm17-12-2018Nyt lokalt Teknicar autoværksted, NK Autoteknik i KlokkerholmDen 3. december åbnede NK Autoteknik ved Niklas Nielsen og Kasper Kjær på adressen Kærsigvej 1 i Klokkerholm. NK Autoteknik tilbyder alt i reparationer, service og fejlfinding på alle bilmærker.
 • Flauenskjold fik en 3.-plads i konkurrencen – den længste guirlande og vandt 10.000 kroner10-12-2018Flauenskjold fik en 3.-plads i konkurrencen – den længste guirlande og vandt 10.000 kronerBorgerne i Flauenskjold glæder sig over at have vundet 10.000 kroner til Projekt ny Skolegård, som butikskæden Min Købmand v/Dagrofa ApS havde udskrevet på landsplan. Den længste kæde blev på 19.269,45 meter, som blev vundet i byen Ravnkilde. Flauenskjold fik 3.-pladsen med 15.113,00 meter.
 • Røde Kors Butikken i Hjallerup flytter i nye lokaler til efteråret 201910-12-2018Røde Kors Butikken i Hjallerup flytter i nye lokaler til efteråret 2019Røde Kors Butikken i Hjallerup har lige underskrevet en aftale med Hjallerup Møbelforretning om leje af lokaler fra efteråret 2019.
 • Der arbejdes i Brønderslev Kommune med lokalplan for Østergade i Hjallerup03-12-2018Der arbejdes i Brønderslev Kommune med lokalplan for Østergade i HjallerupBorgmester Mikael Klitgaard håber, at en lokalplan for Østergade vil være på plads omkring 1. juni næste år. Mange borgere er efterhånden blevet utålmodige og ønsker, at der snart sker noget med de gamle bygninger i Østergade.
 • Mange fandt vej til Julemarkedet i Klokkerholm Hallen03-12-2018Mange fandt vej til Julemarkedet i Klokkerholm HallenDen 1. søndag i advent holdt Borgerforeningen det traditionelle Julemarked, hvor 16 forskellige stande udstillede deres varer af meget forskellig art. Meny i Klokkerholm havde sponseret to fulde indkøbsvogne, som blev udloddet til de besøgende. Meny og Klokkerholm Hallen serverede gratis æbleskiver og kaffe til de mange gæster.
 • Så er Julehandlen skudt i gang i Hjallerup26-11-2018Så er Julehandlen skudt i gang i HjallerupTil Christmas by Night den 22. november blev byens juletræ tændt af julemanden. Nissepiger uddelte hjerter til børnene, som kunne ombyttes til en godtepose.
 • Nye toiletter til 0.-6. klasse på Klokkerholm Skole26-11-2018Nye toiletter til 0.-6. klasse på Klokkerholm SkoleKlokkerholm Skole holdt indvielse af nye toiletter på Blå gang til 0.-3. klasse og nye toiletter med handicaptoilet til 4.-6. klasse mandag den 19. november. 150 børn fik efterfølgende romkugler og gult saftevand.
 • Hjallerups nye julebelysning får megen ros19-11-2018Hjallerups nye julebelysning får megen rosI mandags blev Hjallerups julebelysning i Centeret tændt. Med et beløb på 100.000 kroner har Handels- og Erhvervsforeningen etableret et smukt og up to date julemiljø i Centeret. En oplyst indgangsportal byder kunderne indenfor til julehandel og hygge.
 • Indvielse af grillhytte og hundeskov i Ørum19-11-2018Indvielse af grillhytte og hundeskov i ØrumLørdag den 17. november holdt Oasen i Ørum indvielse af grillhytte og hundeskov. Oasen er byens aktivitetsplads.
 • Hjallerup Samvirke har indgået et samarbejde med Event Nature12-11-2018Hjallerup Samvirke har indgået et samarbejde med Event NatureDen 10. november blev det første event afholdt på Markedspladsen i Hjallerup. En firmafest startede på Markedspladsen med seg-race og lasergame, en aktivitet, som skulle danne nye relationer og sjove oplevelser, inden firmafesten fortsatte på Hotel Hjallerup Kro.
 • Gudstjeneste og Babysalmesang i samme arrangement12-11-2018Gudstjeneste og Babysalmesang i samme arrangementDen 8. november havde Hjallerup Kirke inviteret til gudstjeneste på Plejehjemmet Stengården i Hjallerup, men kirken havde også inviteret hele Babysalmesangsholdet til at deltage med deres program samtidigt. Det blev for de ældre på Stengården en oplevelse, en anderledes, men livsbekræftende gudstjeneste, som de sent ville glemme.
 • Skelbakken bliver endelig forbundet vejmæssigt til Østermarken i Hjallerup05-11-2018Skelbakken bliver endelig forbundet vejmæssigt til Østermarken i HjallerupDet har nu i mere end to år været et stort ønske blandt grundkøberne i Skelbakken, at den fra Brønderslev Kommune tilkendegivne tilslutning af vejen fra Skelbakken til Østermarken bliver udført. Dette for at sikre, at Skelbakken vejmæssigt bliver forbundet med den øvrige del af Hjallerup Øst, og ikke som det har været hidtil, hvor beboerne har skullet køre ud af byen for så at køre ind i byen igen.
 • Idrætsforeningens store Bankospil tiltrak mere end 400 deltagere05-11-2018Idrætsforeningens store Bankospil tiltrak mere end 400 deltagereDen 1. november afholdt Hjallerup Idrætsforening sit store traditionsrige Bankospil i Hjallerup Idrætscenter hal 2. Butikker og erhvervsdrivende i nærområdet havde sponseret mange fine gevinster til aftenens spil.
 • Regionsmesterskab i Søhesten med deltagelse af 13 klubber29-10-2018Regionsmesterskab i Søhesten med deltagelse af 13 klubberI weekenden den 27. og 28. oktober holdt Svømmeklubben Søhesten et stort Regionsmesterskab i samarbejde med Dansk Svømmeunion. 3 klubber fra Skagen i Nord til Hobro i syd deltog. Ti klubber overnattede på Hjallerup Skole.
 • SFO Stjernehuset Hjallerup støttede Knæk Cancer i uge 4329-10-2018SFO Stjernehuset Hjallerup støttede Knæk Cancer i uge 43SFO’en i Hjallerup havde i år valgt at støtte indsamlingen til Knæk Cancer i uge 43. Gennem flere uger har elever fra 0. klasse og elever fra 1.-3. klasse været i gang med fremstilling af kort, bolsjer, armbånd, rødbeder i glas og kager. Hele overskuddet skulle gå til landsindsamlingen Knæk Cancer.
 • Efterårsferien bød på aktiviteter i Hjallerup Idrætscenter22-10-2018Efterårsferien bød på aktiviteter i Hjallerup IdrætscenterHele efterårsferien var der aktiviteter i både idrætshaller og svømmehal i Hjallerup Idrætscenter. Mange børn benyttede sig af tilbuddet. Det plejer at være vinterferien, hvor man tilbyder Hoppeland. Nu prøver man også i efterårsferien.
 • Omkring 100 besøgte Egnssamlingen på Kartoffeldagen22-10-2018Omkring 100 besøgte Egnssamlingen på KartoffeldagenSøndag den 21. oktober havde Egnssamlingen for Østvendsyssel inviteret til Kartoffeldag i Try. Til middag blev der serveret stegt flæsk og persillesovs, som cirka 60 besøgende valgte at nyde i ”Rollingen” på Lille Knudsgaard. Alle fik chancen for at grave kartofler op, som de kunne fylde i en pose og tage med hjem.
 • Stort Modeshow i Arkaden i Hjallerup15-10-2018Stort Modeshow i Arkaden i HjallerupDen 10. oktober blev der traditionen tro holdt et Modeshow i Arkaden i Hjallerup. Efterårets nyheder og trends blev vist frem, og mange gik derfra med flotte sponsorgaver udtrukket på indgangsbilletten.
 • Hjallerup Kirke uddeler børnetøjspakker15-10-2018Hjallerup Kirke uddeler børnetøjspakkerHjallerup Kirke har som noget nyt taget initiativ til at uddele børnetøjspakker. Derfor er der nu blevet opsat en lille container ved kirkekontoret, hvor man kan aflevere sit brugte børnetøj. Børnetøjet bliver så pakket og afleveret til ansøgere.
 • Fantastisk fremmøde til ”Den Store Svømmedag” i Svømmeklubben Søhesten08-10-2018Fantastisk fremmøde til ”Den Store Svømmedag” i Svømmeklubben SøhestenDen Store Svømmedag er traditionen tro blevet afholdt den første søndag i oktober i forskellige svømmehaller rundt om i Danmark. Helt konkret har 34 klubber/haller valgt at deltage i år, og heldigvis var der rigtig mange, der prioriterede at deltage i den landsdækkende svømmebegivenhed.
 • Borgermøde i Hjallerup Idrætscenter sprængte alle rammer08-10-2018Borgermøde i Hjallerup Idrætscenter sprængte alle rammerDer var fyldt til bristepunktet, da Byudviklingsudvalget havde indbudt til borgermøde om Hjallerups fremtid frem mod 2030. Politikere og formænd for Handels- og Erhvervsforening, Hjallerup Idrætsforening og for Skolebestyrelsen dannede et panel, som fik lejlighed til at fremføre visioner for hver deres fagområde. Desuden var firmaet Rambøll repræsenteret.
 • Bæredygtigt liv – giv det videre var temaet til Fyld Danmarks Kirker01-10-2018Bæredygtigt liv – giv det videre var temaet til Fyld Danmarks KirkerSøndag den 30. september var gudstjenesten i Hjallerup Kirke en anderledes gudstjeneste, hvor temaet var Bæredygtighed, og prædikanten ikke en præst, men en almindelig borger ved navn Anne Kirstine Lund Mathisen. Gudstjenesten var præget af megen sang og musik. Mange forskellige aktører havde tilrettelagt gudstjenesten sammen med sognepræst Marie Kirketerp.
 • 120 piger mødtes på Spejdercentret Thorup Hede01-10-2018120 piger mødtes på Spejdercentret Thorup HedeDe Grønne Pigespejdere fra Hjallerup deltog i weekenden i regionslejr på Spejdercentret Thorup Hede. Hjallerup-gruppen var af sted med 32 piger.
 • Borgernes ønsker til Hjallerups udvikling frem mod 203024-09-2018Borgernes ønsker til Hjallerups udvikling frem mod 2030Hvad er Hjallerup i dag? - langt mere end Hjallerup Marked!
 • Kan det passe, at det er svært at skaffe frivillige i Hjallerup?24-09-2018Kan det passe, at det er svært at skaffe frivillige i Hjallerup?Nej, det passer principielt ikke ifølge Dennis Kvesel, men Kulturhuset trænger til at få tilført flere frivillige. Flere borgere ser Kulturhuset som et område for de få, men Kulturhuset er jo Byens Hus og dermed for alle, som har lyst til at give en hånd med.
 • Indvielse af Hjallerups nye park tiltrak et stort publikum17-09-2018Indvielse af Hjallerups nye park tiltrak et stort publikumDer var feststemning i parkområdet omkring EKKO, da Hjallerups nye park blev indviet i lørdags. Borgmester Michael Klitgaard klippede snoren og offentliggjorde navnet på parken - EKKO Parken, en park med naturoplevelser, motions- og bevægelsesmuligheder for alle aldre - et trivselssted for hele familien.
 • Livestream af naturvidenskabelige emner nu også i Hjallerup Kino17-09-2018Livestream af naturvidenskabelige emner nu også i Hjallerup KinoDen 25. september begynder et nyt tiltag i Kino i Hjallerup, hvor borgerne de fleste tirsdage i efteråret kan opleve spændende naturvidenskabelige foredrag via Livestream fra Aarhus Universitet. Det er offentlige foredrag i Naturvidenskab, som det er gratis at overvære.
 • Tyve har været på spil i Hjallerup Kirke og på Hjallerup Skole10-09-2018Tyve har været på spil i Hjallerup Kirke og på Hjallerup SkoleGraveren ved Hjallerup Kirke kunne mandag morgen konstatere, at tyve havde været på spil i kirken søndag nat. Kirkens sølvtøj og en del elektronik var i løbet af natten blevet stjålet. På Hjallerup Skole var det mandag mellem klokken 17 og 18 stjålet en computer og en iPad på lærerværelset.
 • Hjallerup Petanqueklub har vundet pokaler10-09-2018Hjallerup Petanqueklub har vundet pokalerHjallerup Petanqueklub, som har haft sine baner ved Ekko siden 2012, vandt i C- klassen en pokal ved Limfjordsturneringen i Karolinelund den 25. august. Sidste år vandt et andet hold i samme turnering en pokal.
 • Hjallerup i år 203003-09-2018Hjallerup i år 2030Udvikling af Hjallerup frem til år 2030 kommer til debat på borgermødet den 3. oktober i Hjallerup idrætscenter.
 • Hjallerup Kunst, Bevægelses- og Naturpark indvies den 15. september03-09-2018Hjallerup Kunst, Bevægelses- og Naturpark indvies den 15. septemberMange af byens borgere har ventet på denne indvielse. Første etape af parken er ved at være færdig. Der er anlagt gangstier, indhegnet område til geder, og en bålhytte leveret i samlesæt er snart på plads. Det samme er området med musikinstrumenter, og motorikbanen eller redskaber til legen - ikke røre jorden - er færdigbygget, der mangler lidt sand i bunden. Inden indvielsen vil borde og bænkesæt blive opsat rundt i området.
 • Ny forening i Hjallerup – 24 timer i Hjallerup27-08-2018Ny forening i Hjallerup – 24 timer i HjallerupOnsdag den 22. august var der indkaldt til stiftende generalforsamling for den nye forening ”24 timer i Hjallerup” hos HS Dræning i Hjallerup. Der var mødt godt 30 op til mødet. Den nye forenings formål er at lave arrangementer, som kan give økonomisk støtte til Julemærkehjemmet i Hobro, et hjem, som giver rigtig mange børn hjælp til at få et bedre liv.
 • Røde Kors Dronninglund-Hjallerup mangler frivillige27-08-2018Røde Kors Dronninglund-Hjallerup mangler frivilligeRøde Kors i Slotsgade i Dronninglund indbyder alle interesserede til en informationsaften mandag den 10. september, hvor der vil blive orienteret om forskellige aktiviteter i Røde Kors såsom Familienetværket, Besøgstjenesten, Mødestedet og Røde Kors-butikkerne i Dronninglund-Hjallerup.
 • Stor byfest i Klokkerholm til Open by Night20-08-2018Stor byfest i Klokkerholm til Open by NightFredag den 17. august blev der holdt byfest og Open by Night i og omkring klubhuset på Klokkerholm Stadion. Traditionen tro startede byfesten med et sponsorcykelløb, hvor der skulle køres penge ind til 9.- klassernes Københavnertur. Klokken 18 sørgede KIF og Venstre for at servere helstegt pattegris.
 • Ravnstrup har fået sin hjertestarter20-08-2018Ravnstrup har fået sin hjertestarterOnsdag den 15. august blev Ravnstrups nye hjertestarter offentliggjort. Fire personer fra Ravnstrupområdet er allerede uddannet til at yde førstehjælp med brug af hjertestarter. Der er nu ifølge Vagn Kraglund uddannet 37 personer i Hjallerup-området til at betjene de 11 hjertestartere.
 • Hvordan får vi malet en time blå?13-08-2018Hvordan får vi malet en time blå?Den 22. august starter en ny sæson med Den Blå Time i Hjallerup Kirke. Arrangementet afholdes en gang om måneden, hvor der er et nyt tema hver gang. Det er sognepræst Marie Kirketerp og organist Ulrika Jensen, som giver deltagerne mulighed for at opleve stilhed, meditativ musik, refleksion, samtale og fællesskab. Arrangementet slutter med et enkelt måltid.
 • Søndergade i Hjallerup får renoveret spildevandsledninger uden opgravning13-08-2018Søndergade i Hjallerup får renoveret spildevandsledninger uden opgravningBrønderslev Spildevand A/S har truffet beslutning om at igangsætte et projekt for renovering af spildevandsledninger i Søndergade i Hjallerup By.
 • Landsstævne i Agility ved Hjallerup Skole06-08-2018Landsstævne i Agility ved Hjallerup SkoleI weekenden den 4. og 5. august afholdt DcH Dronninglund et stort Landsstævne med 106 deltagere. Stævnet var opdelt i tre klasser + en åben klasse, hvor der kunne indhentes point til Danmarksmesterskabet.
 • En oplevelsesrig uge for de 2110 campister er slut06-08-2018En oplevelsesrig uge for de 2110 campister er slutLørdag den 4. august var der opbrud fra morgenstunden på Hjallerup Bibelcamping. Det sidste fælles arrangement blev en bibeltime om formiddagen ved Simon Hauge Lindbjerg fra Aarhus med emnet ”Frimodighed”. De mange campister både unge og ældre omtalte ugen med rosende ord: God forkyndelse, fin tilrettelæggelse og ideel placering.
 • Motionsfodbold 60+ starter igen 7. august på Hjallerup Stadion30-07-2018Motionsfodbold 60+ starter igen 7. august på Hjallerup StadionEfter en lang og varm sommer er det nu tid igen til at spille motionsfodbold for 60+. Tirsdag den 7. august fra klokken 16.30 til klokken 18.00 er der igen mulighed for at spille motionsfodbold på fodboldbanerne på Hjallerup Stadion. Det er Bevæg dig for livet, der står bag initiativet.
 • Hjallerup Bibelcamping større end nogensinde30-07-2018Hjallerup Bibelcamping større end nogensindeDet er syvende gang, at Indre Mission afholder Hjallerup Bibelcamping. Igennem de syv år er bibelcampingen blevet udbygget til at rumme over 2.000 campister, et stort Legeland og masser af aktivitetstelte.
Ultimate Web